Over ons

Groet’s autobedrijven

Groet Autobedrijven is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1977, toen Jan en Tineke Groet een autobedrijf begonnen met de merken Lada en Zastava. In 1979 is het bedrijf wegens ruimtegebrek verhuisd naar de C. de Houtmanstraat. Hier werden in 1984 de merken Lada en Zastava verruild voor het merk Mazda. 9 jaar later kwam Arjan het bedrijf versterken. In een almaar groeiende markt werd 1994 een tweede dealerbedrijf gestart met het merk Peugeot aan de Baljuwstraat in Den Helder. Al snel volgde daarna in 1995 de overname van Tankservice Den Helder

Tankservice Den Helder

Tankservice Den Helder bevindt zich voor het pand van Peugeot. Ook dochter Tineke bleek over autobloed te beschikken en kwam in 1998 de zaak versterken. Twee jaar later werden de deuren feestelijk geopend van een tweede Peugeot vestiging in Schagen. Nog één jaar later, in December 2001 maakte de jongste telg van de familie, Margriet, het familiebedrijf compleet. In 2006 werd bij de vestiging aan de houtmanstraat het erkend reparateurschap van Hyundai aangevraagd om in 2009 volledig dealer te worden van dit merk.

Erkend Mazda reparateur

Waar je mee omgaat word je mee besmet… Zo hebben ook de zoon van Tineke en de vrouw van Arjan, hun plek gevonden in het bedrijf. De familie Groet werkt intussen dan ook met 25 enthousiaste medewerkers, die zich elke dag inzetten voor uw mobiliteit! Of zoals ze bij Groet auto zeggen: ‘rijplezier begint hier ! ‘  Zoals u ziet is Groet auto een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring, passie en kennis, wat wij graag overdragen aan u. Tijd voor een nadere kennismaking? De koffie staat klaar!

Autoverhuur

Een auto huren? Bekijk het aanbod van Groet Autobedrijven op de website van Oscar Autoverhuur.

 

Onze medewerkers

Arjan Groet

Arjan Groet

Directie en verantwoordelijk voor de verkoop
Als oudste zoon van oprichter Jan en Tineke Groet ben ik in 1993 begonnen in ons familie bedrijf.
E-mail Arjan Groet
Tineke Groet

Tineke Groet

Directie en verantwoordelijk voor de boekhouding van alle bedrijven
Als oudste dochter van oprichters Jan en Tineke Groet ben ik vanaf 1998 werkzaam in ons familiebedrijf.
E-mail Tineke Groet
Margriet Oosterman-Groet

Margriet Oosterman-Groet

Directie en verantwoordelijk voor de after sales binnen Groet's Autobedrijven
Als jongste dochter van oprichters Jan en Tineke Groet ben ik vanaf 2001 werkzaam in ons familiebedrijf.
E-mail Margriet Oosterman-Groet
Bianca Groet

Bianca Groet

Administratie
Bianca is de vrouw van Arjan Groet en doet de administratie voor tankservice Den Helder. Dit jaar is zij al 25 jaar werkzaam voor Groet's autobedrijven, voor veel mensen dus een bekend gezicht.
E-mail Bianca Groet
Sylvain Bosch

Sylvain Bosch

Verantwoordelijk voor verkoop Hyundai Den Helder
Ik ben sinds 1996 werkzaam bij Groet's autobedrijven verantwoordelijk voor de verkoop van Peugeot Den Helder en sinds 2024 kunt u ook bij mij terecht voor de aanschaf van uw nieuwe Hyundai.
E-mail Sylvain Bosch
Piet Hendriksen

Piet Hendriksen

Verantwoordelijk voor de After Sales van Peugeot in Schagen
In 2002 ben ik als aftersales adviseur begonnen in onze vestiging in Schagen. Met veel plezier ontvang ik de klanten als het gaat om onderhoud, reparatie, banden, schade afhandeling en garantie werkzaamheden.
E-mail Piet Hendriksen
Julian Groet

Julian Groet

Verkoopadviseur
Verantwoordelijk voor de verkoop van de occasions en de presentatie van onze aanwezigheid op het internet.
E-mail Julian Groet
Julian Groet

Julian Groet

Assistent Verkoop
Julian is sinds 4 jaar werkzaam bij Groet's autobedrijven en is vooral actief in de verkoop.
Carolien van Loon

Carolien van Loon

Administratief en receptie medewerkster
Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Groet's Autobedrijven. In de filialen Den Helder en Schagen doe ik de administratie en ontvang ik onze klanten achter de receptie.
E-mail Carolien van Loon
Monique Hartman

Monique Hartman

Verantwoordelijk voor de Aftersales van Peugeot in Den Helder
E-mail Monique Hartman
René de la Cour

René de la Cour

Magazijn medewerker
Ik ben al 35 jaar werkzaam bij Groet's autobedrijven. Wanneer ik niet aan het werk ben geniet ik op mijn motor van een tourtocht.
E-mail René de la Cour
Marco Kwast

Marco Kwast

Parts Manager
Sinds 1986 ben ik werkzaam voor het merk Peugeot. Eerst ben ik begonnen bij Van Ramesdonk, en sinds de overname door Jan Groet in 1994 werkzaam als monteur. Sinds September 2018 ben ik voorman van de werkplaats en verzorg ik alle in en verkoop van onderdelen.
E-mail Marco Kwast
Cees Brakenhoff

Cees Brakenhoff

Verantwoordelijk voor de After Sales en het magazijn van Opel in Schagen
Ik ben samen met mijn collega Stephan verantwoordelijk voor de Afer Sales van Opel in Schagen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onderdelen voor Opel.
E-mail Cees Brakenhoff
Daan Bakker

Daan Bakker

Technisch Specialist
Ik ben nog maar een korte tijd aanwezig bij Groet's autobedrijven maar ben al 12 jaar werkzaam in de autotechniek. Wanneer ik niet aan het werk ben kun je mij op het water vinden als fanatiek wedstrijd en plezier zeiler.
E-mail Daan Bakker
Brian Houtzager

Brian Houtzager

Monteur
In 2016 ben ik in dienst getreden bij Groet's Autobedrijven
E-mail Brian Houtzager
Cees Johannes

Cees Johannes

Monteur
al 35 jaar ben ik werkzaam voor Peugeot, begonnen bij Haulo in Schagen. In 2001 ben ik bij Tineke Groet in schagen gaan werken en sinds 2018 werk ik op het filiaal in Den Helder.
E-mail Cees Johannes
Jacco Dronkers

Jacco Dronkers

Technisch Mazda en Hyundai specialist
In 1996 ben ik begonnen bij Groet's autobedrijven en nooit meer weggegaan. Nog steeds ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk!
E-mail Jacco Dronkers
Bud Bais

Bud Bais

Monteur
Ik 17 jaar werkzaam bij Groet's autobedrijven. begonnen bij Peugeot en nu werkzaam bij Hyundai & Mazda. Heeft zijn eerste auto technicus en apk-keurmeester diploma behaald in dienst bij Groet's autobedrijven. Wanneer hij niet aan het werk is, kun je hem vinden aan de of op het voetbaltrainingsveld.
E-mail Bud Bais
Stefan Bart

Stefan Bart

Technisch Specialist Peugeot
Als leerling monteur ben ik in 2009 begonnen met mijn stage bij Groet's Autobedrijven. Inmiddels ben ik doorgegroeid als Technisch Specialist van het merk Peugeot.
E-mail Stefan Bart
Said Koussa

Said Koussa

Monteur
Said is de Bandenmeester bij ons Profile Tyrecenter.