Corona update

Geachte klant,

In de toespraak van Premier Rutte van maandag 14 december is een lockdown afgekondigd ter bestrijding van het coronavirus. Middels dit bericht brengen wij u graag op de hoogte van de service en dienstverlening die wij u momenteel kunnen bieden.

Gemaakte werkplaatsafspraken 
Alle reeds geplande afspraken in onze werkplaats kunnen volgens de gemaakte afspraak doorgang vinden. Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn voor het inleveren van de sleutel van uw auto. Het dragen van een mondkapje en het volgen van de RIVM-richtlijnen is hierbij verplicht.

Te plannen werkplaatsafspraken
Onze werkplaatsen blijven geopend voor onderhoud, APK en/of reparatie.

Showroom
Alle niet-essentiële winkels zullen t/m dinsdag 19 januari a.s. hun deuren sluiten. Onze showrooms zijn daarom de komende weken alleen in uitzonderlijke gevallen bereikbaar.

Online Showroom
Onze online-showroom www.groetauto.nl zal uiteraard geopend blijven. Hier presenteren wij onze complete voorraad nieuwe en gebruikte auto’s met speciale online Lockdown aanbiedingen. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. Tevens kunnen wij op afspraak de auto bij u thuis afleveren voor een bezichtiging en proefrit.

Aflevering auto
Heeft u een afspraak voor het ophalen van uw nieuwe auto of occasion gepland? Deze kan op aangepaste manier doorgang vinden. Wij nemen contact met u op voor het doornemen van de mogelijkheden voor een aflevering aan huis.

Bereikbaarheid
Wij zijn de komende periode bereikbaar op de manieren die u van ons gewend bent. Vestiging Den Helder telefonisch op 0223-630000 en vestiging Schagen op 0224-215844.Verkoop Peugeot Den Helder sylvain@groetauto.nl , verkoop Hyundai Den Helder jan@groetauto.nl , verkoop Peugeot Schagen arjan@groetauto.nl , verkoop Opel jeroen@groetauto.nl

Namens alle medewerkers van Groetauto hopen wij dat u en uw dierbaren de coronaperiode in goede gezondheid doorkomen.