Peugeot Reconnection

PEUGEOT SERVICE is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan.

Vanaf 1 juni worden de maatregelen versoepeld en zullen we weer vaker de auto nodig hebben. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie).

PEUGEOT ZOMERCHECK

Kom daarom nu langs voor de PEUGEOT ZOMERCHECK. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 of gratis met de MyPEUGEOT Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Zomercheck op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Bent u benieuwd op welke punten de monteur uw auto controleert? Download hier de checklist.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de €50 voucher. Of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires.

VEILIGHEID & HYGIENE PAKKET

Peugeot Services & Accessoires - Zomercheck - VEILIGHEID & HYGIËNE pakket

PEUGEOT biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de Zomercheck op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

GRONDIGE REINIGING

Peugeot Services & Accessoires - Zomercheck - Grondige Reiniging

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de desinfectie van uw auto, waarmee zij zorgen voor de meest optimale reiniging:

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Voorbereiding van de auto; alle deuren open, luchtroosters sluiten en 10 minuten luchten
  • Reiniging en desinfectie van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Reiniging en desinfectie van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.

Indien u een afspraak heeft, maar u vertoond symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

HAAL EN BRENG SERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij PEUGEOT uw huis niet uit. Maak gebruik van de PEUGEOT haal en breng service. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot reparatie.

Wilt u een afspraak maken voor de Peugeot Zomercheck? Neem dan contact met ons op.

Den Helder: 0223 630000

Schagen: 0224 215844