Opel Zomercheck

Opel Service is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan

Vanaf 1 juni worden de maatregelen versoepeld en zullen we weer vaker de auto nodig hebben. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie). Kom daarom nu langs voor de Opel Zomercheck. Wij controleren uw auto op 36 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 of gratis voor MyOpel leden en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter. De monteur noteert de resultaten van de Zomercheck op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de €50 voucher of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.

VEILIGHEID & HYGIENE PAKKET (€99,-)

Opel biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de Zomercheck op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

GRONDIGE REINIGING

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Reiniging en desinfectie van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici
  • Reiniging en desinfectie van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD. Indien u een afspraak heeft, maar u vertoond symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

HAAL & BRENGSERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij Opel uw huis niet uit. Maak gebruik van de Opel haal & brengservice. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u ten alle tijde vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Wilt u een afspraak maken voor de Opel Zomercheck? Neem dan contact met ons op via: 0224 215844